Sport lineup

Conor McGregort utánozta egy jégkorongozó

Különleges estének örülhettek Bostonban, miután a Bruins hosszabbításban 2-1-re nyert az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján. A meccs előtt komoly vendége volt a hokicsapatnak: Conor McGregor beszédet mondott az öltözőben a játékosoknak, majd a meccs előtt is ő dobta be ünnepélyes keretek között a korongot.

Ezt az alkalmat használta ki Brad Marchand, aki történetesen a hosszabbításban győztes gólt ütött. Miután belőtte a mindent eldöntő gólt, a bostoni csapat csatára McGregor mémmé vált mozgását utánozta gólörömként.

Utólag egy interjúban elismerte a jégkorongozó, hogy amikor megtudta, ki lesz a vendégük, azonnal eldöntötte, ha gólt üt, így ünnepel majd.

Az utolsó helyen álló Ottawa Senators ezalatt nagy meglepetésre 6-2-re nyert a Toronto Maple Leafs ellen. A keleti főcsoportban rájátszást érő helyen álló vendég csapat nincs jó formában, utóbbi négy mérkőzéséből hármat elvesztett, legutóbb pénteken tudott háromgólos hátrányból fordítva nyerni a Philadelphia Flyers ellen.

A szezon legtöbb vereségét elszenvedő Ottawa ezzel szemben hosszú idő után most tudott először két egymást követő találkozón nyerni, az előző játéknapon ugyanis a St. Louis Blues ellen győztek 2-0-ra.

Eredmények – NHL, alapszakasz

Pittsburgh Penguins-St. Louis Blues 1-5
Detroit Red Wings-New York Islanders 2-1
Los Angeles Kings-Florida Panthers 3-4
Montréal Canadiens – Chicago Blackhawks 0-2
Tampa Bay Lightning-Washington Capitals 6-3
Ottawa Senators-Toronto Maple Leafs 6-2
Boston Bruins-Columbus Blue Jackets 2-1 – hosszabbítás után
Carolina Hurricanes-Buffalo Sabres 4-2
Winnipeg Jets-Calgary Flames 2-1
Minnesota Wild-New York Rangers 5-2
Arizona Coyotes-Edmonton Oilers 2-3 – hosszabbítás után
San José Sharks-Nashville Predators 2-4

Ajánlott videó

Olvasói sztorik