Sport

Biztonságiak verhették laposra a debreceni szurkolókat Kisvárdán

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, Debrecen női kézilabdacsapatának négy szurkolóját bántalmazták Kisvárdán, a két csapat bajnokiját követően, ezért a rendőrség vizsgálatot indított.

A 23-17-es vendéggyőzelemmel zárult találkozó után a DVSC honlapjának beszámolója szerint négy debreceni drukker orvosi ellátásra szorult, őket mentő vitte el a csarnokból. Rendőri intézkedés a helyszínen tartózkodó biztosítás vezetője szerint nem történt. A klub hangsúlyozta: megteszi a szükséges lépéseket a sportági szövetség (MKSZ) felé.

A Kisvárda a honlapján reagált a történtekre, azt írták, a vendégszurkolók kerültek összetűzésbe a biztonságiakkal. Egyben el is határolódott az eseményektől, kiemelve, hogy a biztosítási és rendvédelmi feladatok nem az egyesület illetékessége alá tartoznak, hanem az általa megbízott, külsős biztonsági szolgálathoz.

Egyúttal azt is cáfoljuk, hogy a hazai szurkolók kerültek volna összetűzésbe a debreceni tábor tagjaival, ilyenről szó sem volt. Úgy értesültünk, hogy a rendőrségi vizsgálat megkezdődött, magunk is kíváncsian várjuk annak eredményét

– áll a Kisvárda közleményében.

Kiemelt fotó: Balázs Attila

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik