Sport

Fucsovics Márton és Sávolt Attila útjai szétváltak

A legjobb magyar férfiteniszező edzőt cserél. Se Fucsovics Márton, se Sávolt Attila nem tett közzé semmilyen közleményt az ügyben, de a hírt közlő nso.hu utolérte az eddigi edzőt. A korábbi kiváló teniszező a sportnapilap kérdésére úgy fogalmazott

kölcsönösen hoztuk meg ezt a döntést a napokban. Az elmúlt több mint három év alatt Marci tenisze kizárólag az én irányításom alatt volt egészen mostanáig, és nagyon büszke vagyok az elért eredményeinkre. Biztos vagyok benne, hogy a következő edzőjével is további fantasztikus sikereket fog majd elérni, én továbbra is nagyon drukkolok neki, hogy hosszú és szép pályafutása legyen.

Február elején honlapunk arról számolt be, hogy Olivier Tauma bekerülhet Fucsovics Márton edzői stábjába. A francia teniszedző és a magyar játékos jól ismerik egymást, 2015 előtt évekig dolgoztak együtt, 2013 májusában Fucsovics vele nyerte meg első ATP Challenger-tornáját.

Sávolt korábban még arról beszélt, hogy olyan edző kell Fucsovics Márton mellé, akivel elsősorban az adogatások hatékonyságán és a kulcsfontosságú pontok megnyerésén lehetne javítani. Sávolt ekkor négy olyan edzőre gondolt, aki top10-es volt játékoskorában, de erre szponzor bevonása nélkül nincs pénz.

Hogy ki irányítja a jövőben Fucsovics munkáját, azt még stábja nem jelentette be.

(Fotó: Fotó: Fülöp Dániel Mátyás / 24.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik