Sport lineup

Kiidegelték a kapust a belassulós büntetővel

A nemrég visszavonult Lindsey Vonn végezte el a korongbedobást az NHL legutóbbi játéknapján a Minnesota Wild-Nashville Predators meccs előtt. Az olimpiai bajnok Vonn St. Paulban, Minnesota államban született, így gyakorlatilag hazatért.

Attól lett legenda, ami a vesztét is okozta
Lindsey Vonn sosem ismert félelmet, mindig a határon síelt, ettől lett annyira sikeres, de ugyanez a mentalitás okozta a sérüléseit is. Pedig ha nincs a sok kihagyás, még teljesebb lehetett volna az érmekben így is gazdag pályafutása.

A Nashville csapatkapitánya, a svájci Roman Josi kedélyesen elviccelődött Vonn-nal, és érdemes megnézni a videón a sízőnő párjának, a szintén a Nashville-ben játszó PK Subbannek az arcát, tanulságos.

A meccs 2-2-re végződött a rendes játékidőben és végül a szétlövés döntött, a negyedik párban Ryan Johansen zárta le a büntetőpárbajt. Johansen az utolsó métereken nagyon lelassított, de bejött neki ez a fura módszer, mert elhúzta a korongot Alex Stalock kapus mellett, majd fonákkal a hálóba emelt.

A játéknap hőse a Winnipeg csapatkapitánya, Blake Wheeler lett, aki négy góllal vette ki a részét Columbus legyőzéséből.

eredmények, NHL:

New York Rangers – Washington Capitals 2-3, szétlövés után
New York Islanders – Philadelphia Flyers 1-4
Vegas Golden Knights – Vancouver Canucks 3-0
Anaheim Ducks – Colorado Avalanche 2-1
Florida Panthers – Ottawa Senators1 2-3
Columbus Blue Jackets – Winnipeg Jets 2-5
Minnesota Wild – Nashville Predators 2-3, szétlövés után
San José Sharks – Chicago Blackhawks 5-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik