Sport lineup

Belehalt a néző, hogy fejen találta egy baseball-labda

Elkészült a halottkémi vizsgálat, amely kimondta, hogy egy kaliforniai nő annak következtében halt meg, hogy egy baseball-meccsen eltalálta a labda. Az ESPN cikke szerint Linda Goldbloom a Los Angeles Dodgers és a San Diedo Padres mérkőzését nézte a helyszínen, a kilencedik inning közben volt egy elrontott ütés, a labda azonban úgy pattant meg az ütőn, hogy a nézőket védő háló fölött repült ki és úgy találta el Goldbloomot.

A stadionban dolgozók egyből odasiettek hozzá, megkérdezték minden rendben van-e, mire nemmel felelt, így hívták a mentőket és kórházba vitték.Sürgősségi műtétet hajtottak végre rajta egy Los Angeles-i kórházban, ám az sikertelen volt, három nappal a baleset után belehalt a sérüléseibe.

Az ESPN cikke szerint a 150 éves MLB története során a mostani a harmadik olyan eset, hogy egy néző belehal abba, hogy a fején találta el a labda:

  • Clarence Stagemyer 32 éves volt 1943-ban, amikor az első sorban fejbe találta egy rossz helyre dobott labda, egy nappal később hunyt el.
  • A 14 éves Alan Fish a második sorban ült 1970-ben, szintén a Dodgers stadionjában, őt egy rossz ütés után az arcán érte a labda. Négy nappal később vesztette életét.

Az MLB-ben a legutóbbi szezonban vezették be, hogy minden pályán kötelező valamilyen, a nézőket védő háló.

Nyitókép: Andy Hayt/San Diego Padres/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik