Sport lineup

Ritkán látni olyat, hogy kamerák előtt sírja el magát egy 216 centi magas kosaras

Azt követően, hogy a szurkolók szavazatai alapján összeálltak a kezdő ötösök az NBA All Star-gálájára, a napokban kijelölték a cseréket is. Nem került be viszont Rudy Gobert, a Utah Jazz, azaz a liga egyik legerősebb csapatának centere.

A 216 centiméter magas francia 15 pontot, majdnem 13 lepattanót és bő 2 blokkot átlagol mérkőzésenként, az irányításával a Jazz védelme az egyik legjobb a ligában. Persze az All Star-gálák nem a védekezésről szólnak, de ilyen mutatók mellett Gobertnek simán be kellett volna férnie.

2013 óta szerepel a ligában, eddig egyszer sem válogatták be a gálára. Érthető, ha eléggé csalódott, hogy egy ilyen teljesítmény után sem fért be, és amikor erről nyilatkozott, jól láthatóan letört volt, sőt, még el is sírta magát, miután arról beszélt, hogy az édesanyja is sírva hívta fel.

Draymond Greent, a bajnok Golden State kosarasát nem hatotta meg a történet. Őt sem választották be a nyugati csapatba, mire azt írta, lehet, hogy neki is sírnia kellene. Erre egy kommentelő reagált a Twitteren:

Úgy, mint ahogy KD után sírtál a parkolóban?

Ez most az év oltása Amerikában, ugyanis amikor a GSW elveszítette a bajnoki nagydöntőt a Cleveland Cavaliers ellen, akkor Green a saját bevallása szerint már a parkolóból felhívta Kevin Durantet, a liga egyik legjobb játékosát, hogy menjen oda az NBA szupercsapatához. A váltás megtörtént, és egyelőre nem látni, ki törhetné meg a Golden State egyeduralmát.

Rudy Gobertnek egyébként tetszett ez a reakció, lájkolta ugyanis a kommentet.

Az All Star-csapatok:

Kelet:

Kezdők: Kemba Walker (Charlotte Hornets), Kyrie Irving (Boston Celtics9, Kawhi Leonard (Toronto Raptors), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers)

Cserék: Kyle Lowry (Toronto Raptors), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Bradley Beal (Washington Wizards), Ben Simmons (Philadelphia 76ers), Blake Griffin (Detroit Pistons), Nikola Vučević (Orlando Magic), Dwyane Wade (Miami Heat), D’Angelo Russell (Brooklyn Nets)

Nyugat:

Kezdők: Stephen Curry (Golden State Warriors), James Harden (Houston Rockets), Kevin Durant (Golden State Warriors), Paul George (Oklahoma City Thunder), LeBron James (Los Angeles Lakers)

Cserék: Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder), Damian Lillard (Portland Trail Blazers), Klay Thompson (Golden State Warriors), Anthony Davis (New Orleans Pelicans), LaMarcus Aldridge (San Antonio Spurs), Nikola Jokić (Denver Nuggets), Karl-Anthony Towns (Minnesota Timberwolves), Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks)

Nyitókép: Gregory Shamus/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik