Sport lineup

Spongyabobék is felléphetnek a Super Bowlon

Azt már tudjuk egy ideje, hogy az 53. Super Bowlon, Atlantában a Maroon 5, Travis Scott és Big Boi szórakoztat majd a félidőben. Azt viszont nem tudtuk, csak sejtettük, hogy lesz még egy sztárfellépő, egy sztárzenekar.

Őrült bréking, hogy ha minden igaz, tényleg ott lehet a meccsen a Spongyabob Kockanadrág című animációs sorozat főszereplője és zsémbes szomszédja, Tunyacsáp is.

Ehhez egy kis magyarázat szükséges: az 1999-ben indult sorozat második évadjában, a Band Geeks című részben a magányos, a mindig az elismerésre hajtó klarinétművész, Tunyacsáp megkapja élete lehetőségét, és felléphet nem létező zenekarával a Super Bowlon Bubble Bowlon. Aki ismeri a sorozat dinamikáját, tudhatja, hogy ebből nyilván óriási kalamajka lesz, és úgy tűnik, nem lesz az egészből semmi, Tunya újra leég.

Csakhogy Spongyabobék nem hagyják cserben, és az előadás előtt felkészülnek, a Bubble Bowlon pedig a Tűzoltózenekar névre elkeresztelt banda előadja David Glen Eisley kultikus Sweet Victory című számát.

Na, a friss sztori pedig az, hogy az elmúlt hónapok petíciói révbe érhettek, és a szurkolók legnagyobb örömére valós esély lehet, hogy Atlantában lejátszhatják a Sweet Victoryt a mesehősök előadásában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik