Sport lineup

Super Bowlt játszik a Los Angeles Rams

Az NFC döntőjében a New Orleans Saints kiemeltként otthon fogadta a Los Angeles Ramst a Mercedes-Benz Superdomeban. Két nagyon szervezett csapat találkozott egymással a magyar idő szerint szombat este 9-kor kezdődő mérkőzésen.

A meccs elejét leszámítva egyik offense sem tudott villogni, nem úgya védelmek, akik végig uralták a meccset. A haziak az első negyedben 13-0-ra el tudtak húzni, köszönhetően elsősorban Drew Brees remek játékhívásainak. A Rams Sean McVay edző és Jared Goff irányító vezérletével még időben, remek ütemben, kifejezetten konzervatív playekkel vissza tudta hozni a meccset. A vendégeknél még egy eladott labda is belefért, az utolsó negyed hajrájára így is 20-20-as állással fordultak a csapatok. Az utolsó két percben a New Orleans legendája, Drew Brees hosszúra nyújtott egy játékot, 43 yardot haladhattak előre, de a támadásból csak mezőnygólig jutottak.

23-20-as Saints vezetésnél a Rams támadhatott a továbbjutásért, de Goff lendületes játékából végül szintén csak 3 pont lett, akárcsak percekkel korábban a túloldalon.

23-23 után jöhetett a hosszabbítás.

A hazaiak szempontjából nem indult jól a hosszabbítás, az első támadásból 6 yardot veszített a Saints, sőt, a második játéknál a Rams védelme olyan jól sietette Breest, hogy eladta a labdát. Az INT után a vendégeknek már elég volt bármiféle pontszerzés, mivel az OT-t kezdő csapat első támadásából nem születtek pontok.

Greg Zuerlein 57 yardról simán értékesítette a mezőnygól-kísérletet, így a döntőbe a végül a Los Angeles Rams jutott be.

Végeredmény

New Orleans Saints – Los Angeles Rams 23-26

Ajánlott videó

Olvasói sztorik