Sport

Visszatérhet Vlagyimir Klicsko

Ha igazak a hírek, akkor könnyen elképzelhető, hogy visszatér a nehézsúlyú ökölvívás korábbi egyeduralkodója, Vlagyimir Klicsko. Az ukrán klasszis 2017 áprilisában, Anthony Joshua ellen bokszolt utoljára és kiütéses vereséget szenvedett.

Anthony Joshua kiütötte Vlagyimir Klicskót az év meccsén
A fiatal brit bunyós tovább írja a legendát, a következő évek legnagyobb bunyósa lehet.

A napokban kapott szárnyra a pletyka, hogy esetleg visszatérhet, amire a Twitteren ő úgy reagált, hogy ég benne még a tűz, de ez biztos valami előrehozott áprilisi tréfa. Most viszont Dillian Whyte azt állítja, hogy Klicsko nemcsak visszatér, de egyenesen három meccse is lesz.

Klicsko visszatér. Felajánlottunk neki egy mérkőzést, ő pedig azt válaszolta, szüksége van előtte két felhozó meccsre. Ez azért hatalmas bók, mégiscsak legyőzhetetlen volt éveken át. Száz százalék, hogy visszatér. Okos ember, tudja, hogyan kezelje a médiát. Ez nála nem is a pénzről szól, hanem az örökségéről. Ha kikap, akkor mi van? Viszont, ha nyer, az nagyszerű

– idézi a BBC Whyte-ot.

Az olimpiai bajnok Klicsko 69 profi meccset vívott meg pályafutása során, ezekből 64-et megnyert öt vereség mellett. Utolsó két mérkőzésén kikapott, előbb Tyson Furytól, majd Joshuától.

Dillian Whyte-nak eddig 26 ütközete volt a profik között, 25-öt megnyert és csak Joshuától kapott ki.

Nyitókép: AXEL HEIMKEN / DPA

Ajánlott videó

Olvasói sztorik