Sport lineup

Közös fotót kért a drukker, a kosaras tökön ütötte

Rendőrségi feljelentést tettek Nick Young ellen. A jelenleg csapat nélküli kosaras múlt pénteken egy Los Angeles-i autómosónál volt, amikor a TMZ cikke szerint egy drukker felismerte és közös fotót kért. Young ezt visszautasította, a férfi viszont ennek ellenére is lefotózta.

A dolgok itt elfajultak, a játékos ugyanis ezen annyira felhúzta magát, hogy tökön ütötte a szurkolót, majd elvette tőle a telefonját.

Ezt követte a feljelentés, a rendőrség pedig most nyomoz az ügyben. Young már korábban is bajba keveredett, 2016-ban állítólag rátámadt egy férfira utcai kosármeccs közben, tavaly augusztusban pedig őrizetbe vették, mert nem volt közreműködő a rendőrökkel egy közúti ellenőrzésnél.

A 33 éves, Swaggy P-nek becézett játékost a 2007-es draft első körében választotta ki a Washington, 2012-ig kosarazott ott, majd a Los Angeles Clippersben, a Philadelphia 76ersben, a Los Angeles Lakersben és a Golden State Warriorsban is játszott, utóbbival tavaly bajnoki címet nyert.

Ebben a szezonban sokáig nem talált magának csapatot, aztán decemberben a Denverhez írt alá, de négy meccs után kirakták. 11,4 pont a karrierátlaga az alapszakaszban.

Nyitókép: Cassy Athena/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik