Sport lineup

Meg tudjuk érteni a gyermeki rajongást Griezmann részéről

Nem titok, hogy Antoine Griezmann imádja a kosárlabdát, nem egyszer látni NBA-s mezben feszíteni, és amikor csak teheti, átruccan Amerikába megnézni egy-egy mérkőzést. Legutóbb az Atlanta Hawks meccsén járt, és az oldalvonal mellett lepacsizott Vince Carterrel, ami nagyon úgy néz ki, hogy óriási élmény volt neki, most ő volt, aki a rajongó bőrébe bújt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Antoine Griezmann (@antogriezmann) által megosztott bejegyzés, Jan 2., 2019, időpont: 8:23 (PST időzóna szerint)

Persze ez nem csoda, Carter a liga történek alighanem legstílusosabban zsákoló játékosa, aki ráadásul kész csoda. Ahhoz képest, mennyi mérkőzés van mögötte, meg tudta óvni a testét, így 41 évesen is még a legmagasabb szinten pattogtat. És nem csak úgy ellébecol, közel 18 percet átlagol, bő 7 pontot szerez mérkőzésenként és nem ritka, hogy zsákolgat is.

Ja, és nem mellesleg a liga történetében ő a 22. játékos, aki elérte a 25 ezer pontos álomhatárt és rajta kívül csak öten mondhatják el magukról, hogy legalább 24 ezer pontot, 6 ezer lepattanót, 2 ezer 500 gólpasszt, ezer labdalopást és minimum ezer bedobott hármast fel tudnak mutatni karrierjük során.

Stílusosan egy zsákolással lett meg a 25. ezredik pont Cartertől:

Úgyhogy egyáltalán nem meglepő a gyermeki rajongás Antoine Griezmann-tól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik