Sport

Hivatalos: román világklasszist igazolt a Győr

Ahogyan arról korábban írtunk már, a Győri Audi ETO KC szemet vetett a román Crina Pinteára.

Európa egyik legjobb beállóját nézte ki a Győri ETO
Románia kulcsjátékosa állítólag már alá is írt a magyar bajnokhoz.

Az események felgyorsultak, ugyanis a 28 éves beálló csakugyan aláírt a magyar bajnokhoz, ezt a klub hétfőn jelentette be. Pintea az Európa-bajnokságon, Párizsban írta alá szerződését új klubjával, amely Yvette Broch sérülése és pihenője miatt keresett új játékost a posztra.

Nagyon boldog vagyok, hogy lehetőségem nyílt a szezon hátralévő részét Győrben tölteni – az egyik legnagyobb álmom vált valóra. Keményen fogok dolgozni, hogy amennyire csak tudok, hozzájáruljak a csapat sikeréhez, s remélem, tudok segíteni immár közös céljaink megvalósításában. Természetesen egy kicsit fáradt vagyok az Európa-bajnokság miatt, amely épp csak most ért véget, de már alig várom, hogy csatlakozhassak a csapathoz és zöld-fehér mezben harcoljak a női kézilabdázásban elérhető legmagasabb célokért.

– mondta a román beállós.

Dr. Bartha Csaba klubelnök elégedetten nyilatkozott Crina Pintea Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményéről és kiemelte, hogy a játékost az ALL STAR csapatba is beválasztották, vagyis minden bizonnyal nagy segítségére lesz a győrieknek.

Nyitókép: gyorietokc.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik