Sport lineup

Ez az igazolás fenekestül forgathatja fel az NFL-t

Kezdjük a hírrel: Dez Bryantet leigazolta a New Orleans Saints, egyéves szerződést kapott, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy ebben a szezonban játszik majd a csapatban. A 30 éves elkapó mág áprilisban hagyta el a Dallas Cowboyst, azóta tárgyalt már a Ravensszel és a Brownsszal, de jobb ajánlatra várt, bejött a számítása.

Mi ez a fenekestül felforduló liga duma?

Brynat a Dallas történetének egyik legjobb elkapója. Elkapott touchdownokban konkrétan a franchise valaha volt legjobbja (73), de több mutatóban is top5-ös játékos. Más kérdés, hogy az első öt szezonját követően jelentősen visszaesett a teljesítménye, azért is engedte el őt a Dallas nyolc közös évet követően.

Ha innen nézzük, akkor nem kéne feltétlen padlót fognunk a bejelentéstől. Csakhogy, sokak szerint Dez Bryant képes még arra a játékra, vagy legalábbis ahhoz hasonlóra, amit legszebb dallasi napjain nyújtott, márpedig most a liga egyik legjobb irányítójától, Drew Breestől várhatja majd a passzokat, miközben tehermentesíteni tudja a Saints mostani sztárelkapóját, Michael Thomast, aki a sérülések és ilyen-olyan okok miatt jelenleg a New Orleans-i passzok bőven több mint felét kapja.

A Saints nem mellesleg egy 7-1-es mérleggel álló csapat, az egész ligában jelenleg csak a Los Angeles Rams és a Kansas City Chiefs mérlege jobb. Dez Bryanttel a New Orleans is beszállhat a Super Bowl-esélyesek versenyébe.

Nyitókép: Mitchell Leff/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik