Sport

Mikler Roland megint parádézott a kézi-BL-ben

A Telekom Veszprém a Bajnokok Ligája-címvédő Montpellier otthonában nyert az A csoport 5. fordulójában, így már pozitív a mérlege, három győzelme és két veresége van a magyar csapatnak. Ez volt David Davis első meccse a veszprémi kispadon, a spanyol vezetőedzőt a héten nevezték ki.

„Nagyon örülök, hogy a mérkőzés elejétől a végéig küzdöttünk. Nem volt egyszerű ez a hét senkinek, sem a játékosoknak, sem a klubnak, sem pedig a szurkolóknak. Úgy jöttünk ide, hogy tudtuk, mindig nehéz a Montpellier ellen játszani.

Sikerült nyernünk, és talán elindulunk felfelé.

Gratulálok Patrice Canayer-nek ahhoz, hogy az európai edzők között ő van a leghosszabb ideje a kispadion egy csapatnál, illetve gratulálok a Montpelliernek is, hiszen szép dolgokat csináltak. Minden tiszteletem Patrice-é” – adott szimpatikus nyilatkozatot Davis a mérkőzést követően.

A győzelem egyik kulcsszereplője Mikler Roland volt, aki 19 lövésből nyolcat is védeni tudott, hárított egy hetest is. A mérkőzést közvetítő Sport TV készített is egy összeállítást Mikler bravúrjaiból:

„Nem szoktam osztályozni magamat, de a mostani produkcióm még nem volt top10-es. Amúgy a híresztelésekkel ellentétben nem volt bennem semmiféle dac, vagy valamiféle csak azért is, egyszerűen próbáltam összpontosítani, máskor meg a megérzéseimre támaszkodni” – mondta a 34 éves Mikler a meccset követően az SzPress Hírszolgálatnak.

Megkérdezték arról is, mi igaz abból, hogy a nyáron visszatér Szegedre, de azt felelte, ez most nem aktuális kérdés, úgyhogy nem is kommentálná.

Nyitókép: Lukas Schulze/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik