Sport lineup

Marshawn Lynch felvett öt NFL-játékost a hátára, majd besétált az end zone-ba

A legszomorúbb, hogy az egész nem ért semmit, mert csúnyán kikapott a Raiders.

Az NFL első játékhetének utolsó meccsét játszotta az Oakland Raiders, akik hazai pályán fogadták a Los Angeles Ramst az Alameda Coliseumban. Az első két negyed kiegyenlített játékot hozott, a szünetre 13-10-es hazai vezetéssel mentek a csapatok.

A találkozó egyik legemlékezetesebb jelenete rögtön az első negyed elején történt, amikor az Oakland 32 éves running backje, Marshawn Lynch úgy döntött, hogy TD-t szerez még akkor is, ha annak a fizika törvényei is ellentmondanak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oakland Raiders (@raiders) on Sep 10, 2018 at 7:40pm PDT

A felvételen látszik, hogy a Beastmode becenévre hallgató running back szó szerint bevonszolja magát és még jó pár ellenfelét a vonalon túlra. Az igazsághoz persze hozzátartozik, hogy a csapattársak is szépen segítik Lynchet, aki annak ellenére nem ejti el a labdát, hogy többen ki akarják tépni a kezéből.Sajnos a szép jelenet végül nem ért semmit, mivel a harmadik és negyedik negyedet pont nélkül zárta a Raiders. A Rams viszont hengerelt: a vendégek rengetegszer jutottak el mezőnygól-távolságra, a kísérleteket pedig maradéktalanul sikerült értékesíteni. A szünet után a Rams még 23 pontot pakolt fel a táblára, így alakult ki a 13-33-as végeredmény.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik