Sport

CANESTEN PLUS – A tünetmentes lábak támogatója (X)

A rémes viszketés is legyőzhető! A Canesten Plus gyorsan és hatékonyan enyhíti a lábgomba 5 jellemző tünetét.

A bőr gombás fertőzése igen gyakori , és alig akad olyan ember, aki élete során ne tapasztalta volna meg valamilyen formában. Habár sokat tehetünk a megbetegedés kockázatának csökkentése érdekében, akkor sem kell megijedni, ha már elért bennünket a fertőzés, hiszen otthonunkban is kényelmesen és könnyen kezelhetjük a problémát.

Mivel a lábgombát egyszerre többféle gombafaj is okozhatja, így laboratóriumi vizsgálat nélkül szinte lehetetlen megállapítani, hogy milyen gombafajjal (fajokkal) állunk szemben. Ezért fontos, hogy a bőrgomba kezeléséhez olyan készítményt válasszunk, amely minél több gombafaj ellen hatásos, ún. széles spektrumú gombaellenes szer legyen, mint például a Canesten Plus termékek.

A Canesten Plus széles hatásspektrumának köszönhetően hatékony és gyors megoldást nyújt számos fertőzést okozó gombafaj ellen. A fertőzött bőr mélyére hatolva szünteti meg a kellemetlen tüneteket, csökkenti a gyulladást és elpusztítja a gombát. Ráadásul elegendő naponta egyszer használni. A népszerű Canesten Plus krém mellett már a spray formátum is elérhető, amely egyszerű és praktikus használatot biztosít a nehezen elérhető helyeken is.

L.HU.COM.CC.28.05.2018.1639

 

 

Forgalmazza: Bayer Hungária Kft 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik