Sport

Hosszú Katinka kihagyja a Budapest Opent

Nemcsak a a háromszoros olimpiai bajnok,, a hazai válogatottak fele is. De Milák Kristóf például hazai vízen teszteli a formáját.

Szerdától szombatig rendezi a Magyar Úszószövetség az Eb előtti utolsó hazai felkészülési versenyt, a Budapest Opent. A helyszín a tavalyi újfent a Duna Aréna lesz. Előfutamok 9 órától, döntők 17 órától minden nap (az előzetes rajtlistát és percprogramot csatoltam).

A verseny ezúttal ugyanazon a hétvégén esedékes, mint a római Sette Colli, ezért a válogatott kettéoszlik – itthon többek között Milák Kristóf, Jakabos Zsuzsanna, Holoda Péter, Burián Katalin, Balog Gábor és Takács Krisztián lesz ott a rajtköveken.

Rómában (ahol péntektől vasárnapig zajlik a viadal) Kapás Boglárka, Kenderesi Tamás, Telegdy Ádám, Verrasztó Dávid, Gyurta Gergely, Bohus Richárd, Verrasztó Evelyn és Szilágyi Liliána lehet főszereplő (Bernek Péter és Kozma Dominik betegség miatt nagy valószínűséggel kénytelen lesz itthon maradni).

Hosszú Katinka azonban egyik verseny rajtlistáján sem szerepel. Ő jelenleg külföldön készül az augusztus 2-12. között megrendezésre kerülő angliai Eb-re, ahol az eddigi információk szerint rajthoz áll.

A Budapest Open ingyenesen tekinthető meg, ugyanakkor aki a medencetérben kíván dolgozni (interjú, fotó, forgatás), az szíveskedjék a sajtóigazolványát magával hozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik