Sport

Hiába szólt róla Sarapova könyvének fele, nem haragszik riválisára Serena Williams

A 2018-as Roland Garros eddigi legnagyobb sztorija Serena Williams, aki szülése után most tért vissza véglegesen, és nem kiemeltként menetel a párizsi Grand Slam-tornán. Következő ellenfele karrierje egyik legnagyobb riválisa, az ötszörös major-győztes Maria Sarapova, aki épp nemrég jelentette meg új könyvét, amelyben egészen hosszan foglalkozik az amerikaival.

Sarapova könyvében azt írta, szerinte Williams utálta őt 2004-ben, amikor először legyőzte, mert ő vékony volt és fiatal. Tegyük gyorsan hozzá, Williams a legutóbbi 18 meccsüket megnyerte, az elmúlt években a doppingbotránya és az eltiltása miatt kegyvesztett orosz sztár utoljára éppen 2004-ben verte őt. Sarapova hozzátette, szerinte riválisa még jobban utálja azért, mert akkor hallotta sírni az öltözőben.

A könyv egésze mendemondákból áll, kicsit csalódás nekem. Sokszor sírtam vesztes meccsek után, és én is sok embert láttam sírni, ez teljesen természetes. Mégis, azt mondom, ami az öltözőben történik, annak jobb ott maradnia. Nem nehesztelek rá, csak sajnálom, hogy ilyen könyvet írt. Inkább segítenünk kellene, nem pedig megpróbálni lerombolni egymást. Még azt is elmondom, hogy nagyon vártam a könyvét, izgatott voltam miatta, örültem a sikerének. És akkor látom, hogy ennyit ír rólam

válaszolt az újságírói kérdésre Serena Williams a hétfői meccs előtti sajtótájékoztatón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik