Sport

Az Erzsébet-híd korlátján biciklizve sokkolt a világhírű magyar kerekes

Néhány éve mi is foglalkoztunk Hegedűs László extrém bicajossal, aki halált megvető bátorsággal ugrat fel mindenre, ami egy kicsit is veszélyesebb az átlagnál.

hegedűs lászló (hegedűs lászló, triál)
Extrém ügyes és világhírű a magyar triálos
Hegedűs László extrém sportoló. Egy átalakított bicajjal egyensúlyoz és versenyez speciális pályákon. Sportágát kevesen ismerik, őt annál többen.

Valószínűleg csinált már néhány őrültséget élete során, de amit az Erzsébet-hídon leművelt, túl megy minden határon. Nézzék meg önök is, de nehogy kipróbálják otthon!

Hege – MyLine

Őrültség!? Talán annak tűnhet! Viszont nézz kicsit mögé és lásd meg benne, hogy milyen belső harcot kell vívnod, hogy legyőzd a félelmeid! Nem is rossz egy olyan embertől, akinek bringa nélkül tériszonya van.. Köszönöm a közreműködést Lajkó Bendegúznak és Béres Norbinak! Ha tetszett a videó, akkor köszönöm Nektek a megosztást! #hegeshow #iveco #cegléd Hege It is never easy to defeat yourself! I am that man who has acrophobia on the top of my van without bike. That is why I had to step out ( soo far ) of my comfort zone on this rail! Hope you like it!

Közzétette: Hegeshow – 2018. május 20.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik