Sport

Óriási vízilabda-meccs van készülőben

A tavalyi Fina Masters világbajnokságon aratott elsöprő győzelme után idén július 31-én ismét vízbe száll a háromszoros, kétszeres és egyszeres olimpiai bajnokok alkotta magyar férfi vízilabda csapat, a Millennium Masters. A pólótörténeti meccsen az ellenfelet a világ egykori legjobbjaiból állítják össze, így óriási rangadóra van kilátás.

Magyar színekben sem lesz hiány világsztárokból: Kemény Dénes csapatában szerepel többek között Benedek Tibor, Biros Péter, Fodor Rajmund, Kásás Tamás, März Tamás, dr. Steinmetz Barnabás, vagy éppen Szécsi Zoltán.

A tavalyi vb után alig vártuk, hogy újra együtt edzünk, fantasztikus érzés, hogy már most megkezdjük a felkészülést. Mindenki nagyon várja már a mérkőzést! Ahogy bővül az ellenfél névsora, egyre inkább, hiszen kiváló játékosok csatlakoznak a világválogatotthoz, akiket ráadásul Ratko Rudić, legendás pólóedző készít fel a gálára. Úgy érzem, hogy ezen az estén – az összes játékos nevében mondhatom – a vízilabda egy különleges ünnepének lehetünk részesei a szurkolókkal együtt.

– mondta Kásás Tamás a gáláról.

A Milennium Masters edzőmérkőzéssel hangolt a XIXO Waterpolo All Star Gálára, amelyre május 21-től lehet jegyet vásárolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik