Sport

16 évesen élete első gólját lőtte, imádni való a társak reakciója

Amikor elsőre megnéztem ezt a videót, nem értettem, miért hatódtam meg rajta, aztán még egyszer megtekintettem, és ugyanolyan jó érzés volt, valószínűleg azért, mert ritkán látni ennyire őszinte reakciót, illetve azt, hogy emberek így tudnak örülni a másik sikerének.

Pedig csak egy gólról beszélünk, ami ráadásul nem döntött el sem bajnokságot, sem egy meccs sorsát, mivel az FTC női kézilabda-csapata már tíz góllal vezetett Dunaújvárosban, de a 16 éves Tóth Nikolett számára mégis nagyon emlékezetes volt a pillanat,

hiszen alig pár másodperce volt a pályán, amikor elengedett egy átlövést, megszerezve ezzel első találatát a felnőttek között.

És a lényeg ezután jött, ahogy Tóth lement cserére, és a társak közül többen is osztoztak az örömében, majd Elek Gábor edző is lepacsizott vele.

https://www.facebook.com/M4sport.hivatalos/videos/1282909081841298/

Igazán emberi pillanat volt, és a meccs után Tóth hatalmas mosollyal az arcán nyilatkozott, azt mondta nagyon izgult, és álmában sem gondolta volna, hogy csapatba kerül, azt meg főleg nem, hogy pályára is lép. Ehhez képest milyen vagány dolog volt, hogy alig pár másodperc után el is vállalt egy lövést!

A Fradi 35-25-re nyert, és ezzel továbbra is százszázalékos az NB I-ben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik