Sport

Hosszú Katinka nem három, hanem négyszeres olimpiai bajnok

Hosszú Katinka március végén jelentette be közösségi oldalán, hogy újra együtt vannak edző-férjével, és Shane Tusuppal felveszik a harcot a világ ellen.

Azóta helyre állni látszik a megszokott rend; ahogy a 2017-es év végéig az elmúlt öt esztendőben folyamatosan, három hónap szünet után újra sorjáznak a bejegyzések a háromszoros olimpiai bajnoknő közösségi oldalán.

A legutolsó, a keddi például arról ad hírt, hogy közel 100 BioTechUSA boltban megvásárolható a karriertörténetének legújabb, az „Iron Lady – Nincs Megalkuvás” című kötete.

Az úszónő viszont minden bizonnyal kiesett a posztolási gyakorlatból, mert tőle szokatlan módon elkövette azt az aprócska hibát először négy olimpiai arany szerepelt a bejegyzésben a valós három helyett.

facebook.com

A bakit Serényi Péter jeles sportújságíró kollégánk szúrta ki ,fotózta le és tette közzé, mint történelmi bejegyzést. Úgy fogalmazott: „mint egy híres tévnyomatos bélyeg – egyszer majd sokat ér!”

A korrekció azóta megtörtént természetesen. Úgy látszik az úszónő – vagy az oldal szerkesztője – tudat alatti vágyait fogalmazta meg a valóság helyett. Kérdésünk csak az, miért csak egyet tett hozzá? Mi a pár magánéletének pozitív alakulása miatt legalább kettőben bízunk Tokióban! Úgy beérné Egerszegi Krisztinát és neki is öt olimpiai aranya lenne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik