Sport

Imre Géza: Sosem mondtam, hogy visszavonultam

Athén (2004) és Rio (2016) olimpiai ezüstérmese, a többszörös világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó Imre Géza a Nemzeti Sportnak adott interjújában elmondta, sérülései a múlté, ismét rendesen tud aludni, visszavonulásról pedig ő biztosan nem beszélt senkinek.

Sosem mondtam, hogy visszavonultam. Az olimpia után sérüléssel, gerincsérvvel bajlódtam, azért nem edzettem, mert a sérülés miatt nem tudtam vívni. Szeptemberben megműtöttek, azóta nagyon jól vagyok, teljesen megszűnt a korábban az életemet megkeserítő derékfájdalmam. Újra tudok például zavartalanul aludni

– nyilatkozta a 43 éves közönségkedvenc, aki hozzátette, jelenleg ott tart, hogy néhány hete elkezdett futni és kondicionáló edzéseket végezni.

Az újságíró eztán arról érdeklődött, hogy valóban lenne-e Imrének 43 évesen visszatérni? A klasszis vívó nem tért ki, elmondta, néha így érez, néha meg úgy.

Vannak pillanatok, amikor úgy érzem, de jó lenne még vívni. Viszont ha fárasztóbb napon vagyok túl, arra gondolok, lehet, jobb, hogy nem kell még edzésre is menni.

Imre titokzatosan még megemlíti, hogy egyelőre szeptemberig tervez az erősítésekkel, és akkor újratervez. Hogy ez mit jelent, csak annyit mondott, fog még a páston állni – de hogy milyen minőségben, még ő sem tudja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik