Sport

Újoncot avathat a magyar válogatott

A januári, hódmezővásárhelyi Világliga, és a februári, kecskeméti Európa Kupa után márciusban újból Világliga-mérkőzés vár a magyar férfiválogatottra. Märcz Tamás tanítványai a Debreceni Sportuszodában kedden este 18.30-kor Hollandia csapatával találkoznak.

A két válogatott már hétfőn a helyszínre érkezett, a magyarok a hollandokat váltották a medencében. A válogatott keret annyiban változott, hogy a hétvégén orrtörést szenvedő Német Toni helyett Mezei Tamást hívta be a kapitány a keretbe.

Nagyon jó edzésen vagyunk túl. A délelőtti tréning után ebéd, egy rövid pihenő, videózás és megbeszélés vár a csapatra, este pedig ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Előtérbe kerül a taktika, míg délelőtt a védekezésen volt a hangsúly, addig délután a támadásé lesz a főszerep

– fogalmazott Märcz Tamás a szövetség facebook oldalára feltöltött videóban.

Ha a 23 éves Sedlmayer Tamás szerephez jut kedd este, úgy a Fradi szélső/átlövője személyében újoncot avat a magyar válogatott.

A vízilabda-válogatott Hollandia elleni 14-es kerete:

Kapusok: Nagy Viktor (Szolnok), Vogel Soma (FTC)
Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (Szolnok), Bedő Krisztián (Eger), ErdélyiBalázs (OSC), Jansik Szilárd (FTC), Kovács Gergő (Eger), Manhercz Krisztián (FTC), Mezei Tamás (Szolnok), Nagy Ádám (Miskolc), Sedlamyer Tamás (FTC), Török Béla (BVSC), Vadovics Viktor (Miskolc), Zalánki Gergő (Szolnok)

Világliga, férfiak, európai selejtező, C-csoport 
Az állás: 1. Magyarország 6, 2. Spanyolország 3, 3. Hollandia 0

A  Világliga 4. játéknapjának keddi mérkőzése 18:30-kor kezdődik a Debreceni Sportuszodában. Belépőjegyeket, 2000 forintos áron  lehet megvásárolni. A találkozót az M4Sport 18.15-től élőben közvetíti.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik