Sport

Sosem hallott himnusz borzolta a kedélyeket az NBA-gálán

Az észak-amerikai kosárlabdabajnokság All Star gáláján kisebb fennforgást okozott a sztárfellépő, miután egy eddig sosem hallott feldolgozásban énekelte el a himnuszt vasárnap.

Mióta Donald Trump az elnök egyébként is merész az ország himnuszával kekeckedni, sokakat megosztott a sportolók térdelős tüntetése például. Az önérzetes amerikaiakat már ez is vérig sértette.

Ezek után képzelhetjük, mekkora megdöbbenést váltott ki Fergie, a The Black Eyed Peas énekese, aki egy bluesos feldolgozással rukkolt elő. A közönség és a kosárlabdázók is döbbenten hallgatták saját himnuszukat, mire véget ért az énekszó a közönség fele tapsolt, a másik fele kínjában nevetett.

Persze a közösségi médiában beindult a mémgyár, különösen Draymond Green, a Golden State játékosa volt a kedvenc, aki előbb tátott szájjal figyelte az eseményeket, majd elkezdett nevetni

Sokaknak a himnusz közepén hallható váltás vitte be a kegyelemdöfést.

Természetesen az énekesnő felmenői egész vasárnap este csuklottak a performansz után, Fergie-t bolondnak, részegnek, drogosnak titulálták, de azért néhányan egész konszolidáltan is közölték a véleményüket:

Valaki szólna Fergie-nek, hogy a Star Spangled Banner nem egy szexi dal?

A mérkőzést egyébként a LeBron Jamesszel kiálló keleti csapat nyerte 148-145-re a Stephen Curryt is felvonultató nyugatiakkal szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik