Sport

Ha már 50 ezer percet játszott, igazán megtanulhatnák leírni a nevét

Negyedik mérkőzését is megnyerte a nemrég szerződtetett Blake Griffinnel a soraiban a Detroit Pistons: a michigani gárda az NBA legutóbbi játéknapján hazai pályán a Portland Trail Blazerst győzte le, az új szerzemény 21 ponttal járult hozzá a sikerhez.

A Dallas Mavericks kikapott a Los Angeles Clippers vendégeként, ugyanakkor Dirk Nowitzki egy jelentős mérföldkövet lépett át:

az NBA történetének hatodik játékosaként már több mint 50 ezer játékpercet töltött a pályán.

A 39 éves német kosaras Kareem Abdul-Jabbarhoz, Karl Malone-hoz, Kevin Garnetthez, Jason Kiddhez és Elvin Hayeshez csatlakozott.

A texasi klub egyik alkalmazottja kissé elrontotta az ünnepet, ugyanis Nowitzki mezére rosszul nyomták rá a klasszis játékos nevét (Nowitkzi).

A Washington Wizards egymást követő ötödik mérkőzését is megnyerte a térdsérülés miatt két hónapra kidőlt John Wall nélkül: a fővárosiak igazi csapatmunkával pótolják legjobbjukat, ezúttal nyolc játékos is kétszámjegyű pontszámot ért el. A Sacramento Kings 21 pontos hátrányból fordított a Chicago Bulls ellen, míg a Utah Jazz 133 pontot dobott a New Orleans Pelicans otthonában.

eredmények:

Detroit Pistons – Portland Trail Blazers 111-91
Los Angeles Clippers – Dallas Mavericks 104-101
Indiana Pacers – Washington Wizards 102-111
Sacramento Kings – Chicago Bulls 104-98
New Orleans Pelicans – Utah Jazz 109-133
Miami Heat – Orlando Magic 109-111
Denver Nuggets – Charlotte Hornets 121-104

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik