Sport

Ilyen a világon nincs: saját magának adott touchdown-passzt

Egészen őrült mérkőzéssel rajtolt el a wild card-hétvége az NFL-ben, a Kansas City Chiefs és a Tennessee Titans sokáig emlékezetes találkozót vívott ugyanis egymással. Az első félidő a Cheifs elhúzott 21-3-ra, úgy tűnt, simán nyerik a mérkőzést.

A harmadik negyedben kezdte meg a felzárkózást a Titans, ráadásul egy rendhagyó tochdownnal, Marcus Mariota ugyanis saját magának adott passzt a védők közreműködésével. Ez volt karrierje első TD-t érő átadása a playoffban:

A Tennessee fordított, 22-21-re vezettek a hajrában, amikor is eladták a labdát, a Chiefs pedig TD-t futott. Csakhogy visszanézték, nem volt fumble, visszavonták a touchdownt, maradt a 21-22, a Titans ment tovább, a Chiefs pedig 18 pontos előnyből kizúgott. A Tennessee-re a New England Patriots vár majd.

A játéknap másik mérkőzésén meglepetés született, legalábbis a tavalyi nagydöntős Atlanta Falcons a szezonban nem mutatott valami erős képet, ehhez képest a Los Angeles Ramst viszonylag simán verték, mintha csak a rájátszásra vártak volna. Matt Ryan 2018 yardot passzolt össze, volt egy TD-t érő átadása. A következő körben a Philadelphia Eagles következik majd.

Eredmények – NFL-rájátszás

NFC:
Los Angeles Rams – Atlanta Falcons 13-26

AFC:
Kansas City Chiefs – Tennessee Titans 21-22

Nyitókép: Europress/Getty Images North America/Jamie Squire

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik