Sport

Hosszú Katinka: Mivel Shane nincs, most nekem kell kiabálni

Hosszú Katinka remekül úszva jutott tovább 400 méter vegyesen és 100 méter háton is a rövid pályás úszó Európa-bajnokság szerdai nyitónapján. Előbbiben 4:27.45 percet úszott, míg utóbbiban 56.78 idővel jutott elődöntőbe. A verseny után elcsukló hangon nyilatkozott az M4 Sportnak, de jó kedve volt, még egy viccet is elsütött.

Mivel Shane nincs, így most nekem kell kiabálni. Na jó, csak viccelek.Egy kicsit megbetegedtem múlt héten, de már kifelé jövök belőle. Azzal nyugtatom magam, hogy nem kell hang az úszáshoz

– válaszolta arra a kérdésre, miért nincs hangja.

Az eredmények pedig magukért beszélnek, egyelőre magabiztosan teljesít. Ezt maga az Iron Lady is így értékeli, mindkét idejével meg van elégedve.

A 400 vegyes nagyon nyugodt úszás volt. Arra készültem, hogy itt lesz Belmonte és egy jót tudunk majd versenyezni, így nem is voltam annyira inspirált reggel, viszont egy jó úszással, első helyen sikerült tovább jutni. Száz háton az volt a célom, hogy 57 (másodperc) alatt legyek, ez sikerült is – így még jobban néz ki, hogy csak nekem sikerült ez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik