Sport

Másodpercekre volt a KO-győzelemtől a magyar ketrecharcos

Fábián Melinda első magyar ketrecharcosként szerepelt egy UFC-gálán, és a Las Vegas-i rendezvényen az a DeAnna Bennett volt az ellenfele, akit ismert már, hiszen korábban mindketten részesei voltak a The Ultimate Fightr nevű valóságshow-nak.

Mátyásföldről törne Las Vegasig a magyar ketrecharcos
Fábián Melinda és Peszlen Ferenc mert nagyot álmodni: nem akarnak megállni egészen addig, amíg el nem érik a céljaikat. Helyszíni riport egy eldugott mátyásföldi edzőteremből.

Az első menet arról szólt, hogy Bennett próbálta a ketrechez szorítani Fábiánt, de a magyar harcos jól védekezett, és a menet végén ő is megmutatta, mit tud: egy kőkemény fejrúgással a földre küldte ellenfelét.

Fábián mozdulataiból úgy tűnt, azt érezte, vége is a meccsnek, de Bennettnek sikerült felkelnie, és a menet végét jelző gond megmentette.

A második felvonásban összekapta magát Bennett, folyamatosan próbálta földre vinni Fábiánt, aki ezeket a kísérleteket rendre hárította, és többet is talált, de a bíró levont tőle egy pontot, mert a védekezés során a ketrecbe kapaszkodott. A harmadik menetben is jobb volt a magyar az állóharcban, de ellenfele a végén egy rúgással meg tudta fogni, és a földön megsorozta.

A meccs után mindketten ünnepeltek, de győztes nélkül ért véget a találkozó, mert a bírók döntése alapján többségi döntetlen született, írja a Totaldamage.hu.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik