Sport

Mit csinálnak a hokis tesók, ha egymás ellen játszanak? Persze, hogy belekötnek a másikba – videó

A Dallas Stars 3-1-re győzött a Montreal Canadiens ellen az NHL legutóbbi játéknapján, egy olyan meccsen, amely a Benn testvérpár egymás ellen harcolt. Az idősebbik Benn fivér, Jordie tavaly igazolt a kanadaiakhoz, előtte jó pár szezont lehúzott a Dallasnál, ahol együtt játszott öccsével, Jamie-vel, akivel ezúttal ellenfélként találkoztak.

A meccs még 0-0-ra állt az első harmadban, amikor Jamie hátulról leütközte a Jordie-t, aki nem maradt adósa, és felnyomta a palánkra az öcsköst. A közönség már reménykedett, hogy egy igazi családi bunyó alakul ki a jégen, de ekkor érkezett Alekszander Radulov, és nekiesett Jordie-nak, aki nem volt vevő az orosz közeledésére, és nagy mosollyal az arcán inkább elkorcsolyázott.

A lelátón ott ültek a Benn testvérek szülei is, és Jordie még a meccs előtt elmondta, hogy a családi vacsoránál kisebb perpatvar alakult ki, hogy az apa és az anya a fiúk meccsén milyen mezben üljön a lelátón. Végül salamoni döntést hoztak, sem Montreal-, sem Dallas-mezt nem húztak fel, de így is különleges érzés lehetett számukra, hogy a gyerekek ezúttal nem egymás oldalán játszottak.

eredmények:

St. Louis Blues – Edmonton Oilers 8-3
Philadelphia Flyers – Vancouver Canucks 2-5
Dallas Stars – Montreal Canadiens 3-1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik