Sport

Kapust igazol a Veszprém?

sterbik árpád (sterbik árpád, )
sterbik árpád (sterbik árpád, )

Macedón sajtóinformációk szerint nagyon meggyengülhet 2018 nyarára a legutóbbi Bajnokok Ligáját nyerő Vardar Szkopje, ugyanis a történelmi sikert arató csapatból több kulcsjátékos is távozik.

Ilyen például a vajdasági Sterbik Árpád, aki a 24rakomet.mk információi szerint a Telekom Veszprémet erősíti majd nyártól. Raúl González edzőként kerül majd Párizsba, a PSG kispadját veszi majd át. Ilija Abutovic Löwenbe igazolásánál nem az a kérdés, hogy megtörténik-e, hanem az hogy mekkora össezegért vált csapatot a védő. A Bundesliga címvédőjéhez kerülhet Jorge Maqueda is, az pedig már korábban biztos volt, hogy jövőre a Kielcébe igazol horvát irányító, Luka Cindric.

Ebből persze számunkra Sterbik a legérdekesebb, a Veszprémnek jelenleg kép kapusa van: Mirko Alilovic és Mikler Roland. Előbbi szerződése 2018 nyarán, Mikleré pedig 2019-ben jár le, így ha valóban Magyarországon folytatja Sterbik, valószínűleg a horvát kapus helyére érkezhet.

Sterbik egyébként három szezonon át – 2001 és 2004 között – már védett Veszprémben, ahonnan akkor a spanyol sztárcsapatba, a Ciudad Realba igazolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik