Sport

Élete első NFL-meccsét egy hibával kezdte, mégis ő lett a nyerőember

A Kansas City Chiefs 29-20-ra nyert a Washington Redkins ellen, és ezzel négy játéknap után az NFL egyetlen veretlen csapata maradt.

Öt perccel a negyedik negyed vége előtt még 17-17-re álltak a csapatok, ekkor még kevesen gondolták, hogy az a Harrison Butker lesz a főszereplő, aki élete első NFL-meccsét játszotta és a második negyed végén 46 yardról elrontott egy mezőnygólkísérletet.

A hiba azonban nem törte össze a Kansas rúgóját, és a harmadik negyed végén 26 yardról ő egyenlített, majd öt perccel a vége előtt 32 yardól is bevágta a tojáslabdát az U alakú kapuba, és ezzel már a Chiefs állt jobban.

A Washington szintén egy mezőnygóllal válaszolt, majd jött az újonc Butker legkomolyabb tesztje, nyolc másodperc volt már csak hátra, amikor 20-20-nál ismét minden szem rászegeződött, és 43 yardról is megtette, amiért a pályára küldték.

A hátralévő időben a Washington még indított egy támadást, de elhagyták a labdát, amivel Justin Houston begyalogolt az endzone-be, így alakult ki a 29-20-as végeredmény. A Chiefs 4-0-val, a Redskins 2-2-vel áll.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik