Sport

“Gyönyörű koponya leszel a gyűjteményemben”

Conor McGregor, a kevert harcművészet, az Ultimate Fighting Championsip pehelysúlyú bajnoka magabiztosságot sugall.

Las Vegas, 2017. augusztus 23.. Három nappal a nagy meccs előtti immár a sokadik sajtótájékoztató. De ez már a helyszínen, a show és a szerencsejáték fővárosában.

A makulátlan, 49-0-s mérlegű amerikai Floyd Mayweather Jr. (képen balra és nem a barna hajú lány) hazai pályán küzd meg a kevert harcművészet, az Ultimate Fighting Championsip pehelysúlyú bajnokával, az ír származású Conor McGregorral (jobbra és nem a szőke). Ökölvívó szabályok szerint.

Egy gyönyörű koponya és egy gyönyörű öv, amit hozzáadhatok gyűjteményemhez

– posztolta a fenti kép részletét közösségi oldalán a mindig nagyszájú McGregor.

Hosszú Katinka és Shane Tusup köztudottan nagy rajongója Conor McGregornak. Olimpiai bajnokunkat egyenesen inspirálja az ír, neki szurkol, így nem csoda, ha férjével együtt elfogadta a Sport TV meghívását, így ők a stúdióból kommentálják az eseményeket.

Az ökölvívószakmát a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, minden idők legeredményesebb magyar profi bokszolója, Erdei Zsolt, valamint a legeredményesebb magyar promoter, Rácz Félix képviseli.

Erdei Madárnak személyes tapasztalatai lehetnek MayWeatherről, az atlantai olimpián még amatőrként láthatta a ring mellől, amint utolsó vereségét elszenvedte az amerikai, mégpedig a bolgár Szerafim Todorov ellen, a férfi pehelysúlyú bokszolók elődöntőjében.

A ketrecharcosokat S. Kovács Ádám, a Sport TV UFC-szakértője, Világjátékok-győztes karatéka képviseli.

A meccs

Floyd Mayweather – Conor McGregor
Las Vegas, augusztus 27., vasárnap

Televzió: Sport1, 02:00 (felvezetés), 03:00 (gála)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik