Sport

Usain Bolt bocsánatot kért, amiért nem köszönt el

Usain Boltnak rosszul alakult a 4×100-as váltó, amelyben saját szakaszát nem tudta teljesíteni, mivel megsérült. A méltán legendássá váló atlétának ez volt a hattyúdala, karrierje utolsó versenyszáma. Bolt a verseny után érthető módon teljesen le volt sújtva, ezért nem tette meg a tőle már megszokott tiszteletkört a stadionban, emiatt utólag, Snapchaten kért elnézést rajongóitól.

Nem így akartam befejezni a világbajnokságot, de mit is mondhatnék… Ahogyan mindig, most is mindent beleadtam a pályán. Elnézést kérek, amiért nem köszöntem el, de vasárnap majd elbúcsúzom. Köszönöm mindenkinek a szurkolást és támogatást

A jamaicai váltó másik tagja, Yohan Blake védelmébe vette Boltot közvetlenül a verseny után, mondván a csúszás miatt a hidegben kellett várakozniuk és ez vezetett a méltatlan befejezéshez. Ugyanezt mondta később a váltóban ezüstöt nyerő amerikai Justin Gatlin is, aki számára továbbra is Bolt a világ legjobbja.

A jamaicai csapat orvosa, Kevin Jones szerint egyébként egyszerűen görcsöt kapott Usain Bolt lába, ami az elmúlt három hét megterhelése miatt történt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik