Sport

Usain Bolt utolsó futására készül

A szombat délelőtt legfontosabb történése a 4×100-as váltók előfutama volt a londoni atlétikai világbajnokságon, ez ugyanis a sportági legenda, Usain Bolt utolsó versenynapja. Természetesen benne is volt az amúgy rendesen megfiatalított jamaicai váltóban, ő volt a befejezőember és első helyen ért célba a futamban.

Ezzel pedig összességében a harmadik legjobb idővel lesz ott Jamaica az esti döntőben, a Justin Gatlinnel és Christian Colemannel, a 100-on arany- és ezüstérmes sprinterrel felálló amerikaiak és a britek előzték meg a jamaicaiakat.

A nőknél is az Egyesült Államok volt a leggyorsabb a selejtezőben és ott is a britek voltak a másodikak. A harmadik leggyorsabb némi meglepetésre a német váltó volt, ami egy tökéletesen összerakott csapatnak tűnt, elég érdekes verseny lesz majd az esti, okozhatnak meglepetést.

A 4×100 döntősei:

férfiak: 1. Egyesült Államok, 2. Nagy-Britannia, 3. Jamaica, 4. Franciaország, 5. Kína, 6., Japán, 7. Törökország, 8. Kanada

nők: 1. Egyesült Államok, 2. Nagy-Britannia, 3. Németország, 4. Svájc, 5. Jamaica, 6. Hollandia, 7. Brazília, 8. Trinidad és Tobago

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik