Sport

Floyd Mayweather: Vesztettem egy ütemet, McGregor az esélyesebb

Természetesen folymatosan figyelemmel kísérjük az év egyik leginkább várt bokszmeccsét Floyd Mayweather Jr. és Conor McGregor között. Előbbi, az amerikai bokszlegenda és az ír mma-bajnok augusztus 26-án csap össze Las Vegasban, de a hírek szerint egyik oldalon sincs minden rendben: McGregort otthagyta az edzőpartnere, Mayweather pedig most az ESPN-nek azt mondta, egy lépéssel le van maradva, ütemet vesztett – ami nem is meglepő, hiszen korábban visszavonult, és csak erre a meccsre tért vissza.

Sokkal fiatalabb (McGregor), mint én. Ha megnézel engem és őt, akkor papíron ő a magasabb, hosszabb az ütőtávja, tetőtől talpig nagyobb ember. Plusz az idő is az ő oldalán áll. Nekem pár év kimaradt, 40 fölött vagyok, szóval ha így vesszük, ő az esélyesebb

– mondta Mayweather, majd azért hozzátette, azt azért nem mondta, hogy nem tud bunyózni, és hiszi, hogy még így is le tudja győzni McGregort.

Nem vagyok már ugyanaz a bunyós, mint aki két éve voltam. Sem az, aki öt éve voltam. Vesztettem egy ütemet. Régebben meccseim 90 százalékában ütöttem ki az ellenfeleim, nyilvánvalóan eltört valami korábban

– így az amerikai bokszoló, aki elmondta, tartozik a közönségnek.

Ez nem lehet egy védekezős bunyó. Támadnom kell, ennyivel jövök a Pacquaiao-meccs miatt. Akkor nem voltak elégedettek a szurkolók, de most minden más lesz.

A 40 éves profi bokszoló pályafutását veretlenül, 49 meccsből 49 győzelemmel zárta le még 2015 őszén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik