Sport

Ezúttal a pókerasztal mellett alkotott nagyot a német támadó

Miközben a német válogatott Oroszországban készül gőzerővel a Konföderációs Kupára, Max Kruse Las Vegasban múlatta az időt. A 14-szeres válogatott támadó a World Series of Poker versenysorozat Lowball Triple Draw versenyén vett részt, nem is akármilyen eredménnyel!

A rendezvény első napja még nem volt az igazi a Werder Bremen játékosának, ám a második napon a második legnagyobb összeggel jutott döntő asztalig. Itt aztán megállt Kruse tudománya, végül negyedik helyen végzett, a későbbi második helyezett Brendan Taylor ejtette ki.

A német válogatott játékos egyébként nem először pókerezett profi kereteken belül, a goal.com információi szerint mintegy 120.000 dollár körüli nyereményt kuporgatott már így össze, sőt az sem kizárt, hogy Kruse a foci után profinak áll.

Majd térjünk erre vissza, amikor olyan 35-36 éves leszek. Akkorra valószínűleg több időm lesz, talán később pókerjátékosnak állok

 

 

– mondta a PokerNewsnak Max Kruse.

A versenyt Brian Brubaker nyerte meg, aki így 109,967 dollárt vágott zsebre, de Kruse sem járt rosszul a maga 28,740 dollárjával.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik