Sport

Újságíróra támadt a Barca focistája

Több török lap, közte a Hürriyet és az NTVspor is arról ír kedden, hogy a Barcelona és a török válogatott sztárja, Arda Turan (a Barcának kevéssé az, a törököknek igen) hétfőn rátámadt egy újságíróra egy repülőn, amelyik a török válogatottat szállította Szkopjéból Triesztbe.

A válogatott hétfőn döntetlent játszott idegenben a macedónokkal, majd Arda először csak inzultálta, majd a nyakánál ragadta meg és fojtogatta a Milliyet című lap munkatársát.

„Ki engedte meg, hogy velünk utazz? Ki adott utasítást, hogy lejárass minket?”, fakadt ki Arda, csak az odaugró válogatott társaknak sikerült kettéválasztani a focistát és az újságírót.

A játékos az eset után az Instagram-oldalán reagált, nem kért bocsánatot, hanem magyarázkodott.

Amikor ma reggel felkeltek, látni fogjátok, már megint engem kritizálnak, az újságírók pedig egymást fogják védeni. Megmondtam korábban, soha nem felejtem, ami a 2016-os Eb-n történt (a válogatott lebőgött, a helyi média pedig megírta a csapatról, több prémiumot akartak maguknak – a szerk.). A gépen megláttam az egyik újságírót, aki ott volt velünk a kontinenstornán és rágalmazott engem és a családomat. Ők ezt hívják újságírásnak.

Leírta még, senkinek nem engedi, hogy a családját szapulják.

Arda nem váltotta meg a világot a Barcában, nem véletlen, hogy sokan az eladásáról cikkeznek, úgy néz ki, irány az Arsenal, az ottani katalán védőre, Bellerínre nagyon fáj a Barca foga, de a töröknek Kínából is vannak ajánlatai.

(Mundo Deportivo)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik