Sport

Miklós Edit nagyon jó híreket kapott

Miklós Edit január 15-én Altenmarkt-Zauchenseeben bukott óriásit, mentőhelikopterrel szállították kórházba, majd meg is műtötték.

A Blikk számolt be a sízővel kapcsolatos jó hírről, mely szerint a versenyző akár már két hét múlva mankó nélkül járhat.

Vissza kellett mennem Schenk doktorhoz, aki újra MR-felvételt készített a térdeimről. Az eredmények kielemzése után azt mondta, hogy még a vártnál is gyorsabb ütemben gyógyulok. A műtétek után a regeneráció is remekül sikerült eddig, hiszen az elszakadt térdszalagok szépen kezdenek összeforrni, és a porcgyűrű is egyre jobb állapotban van

-idézi a portál a 28 éves sportolót, akinek a célja változatlanul a 2018-as pjongcsangi olimpián való részvétel.

Legközelebb négy hét múlva kell majd újra kontrollra jelentkeznem, addig azonban rengeteg a tennivalóm. Folytatom a rehabilitációs kezeléseket és a gyógytornát, sőt most már konditerembe is mehetek a lábaimat terhelni. A bal térdemet már száz százalékig terhelhetem és két hét múlva levehetem róla a rögzítőt. A jobb térdemet egyelőre 90 fokig hajlíthatom be, viszont szépen fokozatosan újra terhelhetem, négy hét múlva már teljes mértékben. Azonban ami ennél is jobb hír, még két hét, és eldobhatom a mankót, anélkül járhatok majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik