Sport

Négy ifjú tehetség egy-egy millával lett gazdagabb

Bizonyára sokaknak ismerős a kép, olimpiai bajnokaink leteszik a telefont, majd elrohannak Budapest nevezetességei előtt, mígnem Berki Krisztián tornász, Kovács Katalin kajakozó, Nagy Tímea párbajtőrvívó és Szécsi Zoltán vízilabdázó a Bazilika előtt összetalálkozik egy vizet kortyoló kis sráccal.

Nos, a hónapokon át tartó kampány után kedden bajnokaink büszkén mutatták be a Szentkirályi Tehetségprogram idei fiatal győzteseit: Gazsó Alida Dórát (16) ifjúsági világbajnok kajakost, Mészáros Krisztofert (15) ifjúsági magyar bajnok, ifjúsági válogatott tornászt, Pusztai Lizát (15) kadett korosztályos világbajnoki bronzérmes vívót, valamint Vadovics Viktort (18) ifjúsági válogatott világbajnok vízilabdázót.

A fiatal sportolók a Tehetségprogram keretében fejenként egymillió forintos támogatásban részesülnek, amit a fejlődésükhöz szükséges kiadásokra fordíthatnak – legyen az egy költséges sporteszköz, edzőtábor, vagy akár egy verseny nevezési díja.

November 22-től a közönség is bekapcsolódhat a sporttehetségek támogatásába, a szentkiralyitehetségek.hu oldalon leadott szavazatok arányában a Szentkirályi Ásványvíz további egymillió forintot oszt szét a győztesek között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik