Sport

A születésnapján lopták meg a magyar világbajnokot

Liu Shaolin Sándor vasárnap ünnepelte 21. születésnapját. A világbajnok gyorskorcsolyázó külföldről hazatérve egy étteremben vacsorázott, mikor ellopták a bőröndjeit.

A hátsó ülésen voltak a csomagjaim, először azt hittem, hogy nem zártam be a csomagtartót, de aztán megbizonyosodtam róla, hogy zárva volt, úgyhogy valószínűleg feltörték a kocsit

-nyilatkozta a 24.hu-nak a sértett, majd hozzátette:

Egy ilyen korcsolyacipőt nem két nap alatt készítenek el, és hát meglehetősen drága is (~félmillió forint – a szerk.) December 2-án repülünk Ázsiába, nem tudom, hogy fog sikerülni az a verseny így.

A világkupa-sorozat december 9. és 11. között Sanghajban folytatódik, majd Dél-Koreába látogat a mezőny. Liu Shaolin Sándor 1500 méteren ezüstérmet szerzett Salt Lake Cityben, Calgaryban pedig a dobogó legfelső fokára állhatott fel 500 méteren.

Ha bármilyen információval rendelkezik a sötétszürke korcsolyacipővel kapcsolatban, írjon nekünk a sport@24.hu címre!

Update:

A Magyar Korcsolyázó Szövetség jutalmat ajánlott fel annak a becsületes megtalálónak, aki épségben visszaszolgáltatja az ellopott felszerelést, a +36 20 922 6431-es telefonszámra várják a történtekkel kapcsolatos bejelentéseket.

sanyi_korcsolya_korozes_1

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik