Sport

Hosszú Katinkát másolja az amerikai teniszező

Hosszú Katinka ellentmondást nem tűrő attitűdjéről ódákat lehetne zengeni. Az Iron Lady nem kevesebb, mint 103 érmet nyert az úszók rövidpályás világkupa-sorozatában, így ötödször végzett az összetett pontverseny élén.

A 27 éves sportoló edzések helyett is versenyez, úgy tűnik a Shane Tusuppal közösen kifejlesztett metódus más sportágakban is népszerű: Jack Sock amerikai teniszező legalábbis hasonló úton jár, hiszen 30 nap alatt 28 mérkőzést játszott le.

Legutóbb Philipp Kohlschreibert verte az amerikai játékos a párizsi kemény pályás tenisztorna első fordulójában. A 24 éves sportoló jelenleg a 24. az ATP-világranglistán, idén eddig 20-szor szenvedett vereséget egyéniben, 34-szer viszont győztesen hagyta el a pályát. Párosban valamivel jobban megy neki, hiszen csak 12-szer kapott ki, 31 siker mellett.

Sock a munkamorál mellett, sportszerűségből is ötösre vizsgázna, ha lehetne ilyet. Januárban Lleyton Hewitt egyik szerváját kint látta a bíró, de az amerikai szólt az ausztrálnak, hogy kérjen challenge-et, melyet követően kiderült: bent volt az a labda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik