Sport

Kiss Virágról azt kell tudni, hogy politológus és tökéletes testét mások is értékelik

Kiss Virág hazánk egyik legismertebb – sokak szerint a legszebb is – fitneszversenyzője elképesztő sikeres hónapokon van túl.

Szeptemberben megvédte címét az Arnold Classic Europe-on, majd egy héttel később a prágai amatőr olimpián is a legjobbnak bizonyult. A sikerszériát az előző hétvégén Liverpoolban folytatta.

A -160 cm (azaz 160 cm alatti) bikini fitness kategóriában első helyezett lett és megnyerte az abszolút kategóriát is, ami az adott kategórián belül minden magasság bajnoka közül a bajnok. Ez a győzelem automatikusan profi kártyát eredményez, így Virág jövőre már a profi ligában tud versenyezni. Este pedig elindult egy amatőröknek rendezett, meghívásos, pénzdíjas Elite versenyen, ahol szintén első lett.

Szóval Liverpool-ban három versenyt nyert meg összesen Berkes László tanítványa.

Over the moon happiness! ✨🏆❤️ Still dreaming..😍 #cloud10 #ifbbpro

V I R A G • KISS (@viragakiss) által közzétett fénykép, 2016. Okt 15., 23:51 PDT

Kiss Virágot rajongói legközelebb Budapesten nézhetik meg. Október 30-án, a Magyar Bajnokságon lép fel legközelebb, majd november 11-13. között irány Lengyelország, az IFBB Világbajnokság.

Ha minden sikerül, úgy a magánéletben politológusként végző és büntetőjogászi pályáról álmodó sportolónő december 4-6. között IFBB Diamond Cup San Marinón áll még rajthoz idén.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik