Sport

Ronaldo góllal tért vissza, simán nyert a Real

A Real Madrid két győzelemmel kezdte a spanyol bajnokságot, a válogatott mérkőzések miatti szünet után pedig szintén nem várt nehéz erőpróba a madridi gárdára. Zinedine Zidane együttese az újonc Osasuna csapatát látta vendégül.

A pamplonaiak dolgát nehezítette, hogy a júliusi Eb-döntőben megsérülő Cristiano Ronaldo pont ellenük tért vissza a pályára. Sokat nem tétlenkedett a portugál, a hatodik percben Gareth Bale önzetlen passza után az üres kapus lőtt.

Egy kis szerencsével egalizálhattak volna a vendégek, de a fejes a kapufán csattant, az ellentámadásból pedig Danilo talált be a 40. percben. Az első félidő végére el is dőlt a mérkőzés, ugyanis egy szögletet követően Sergio Ramos is gólt szerzett.

A fordulást követően Pepe és Luka Modric is eredményes volt, így a 62. percben már 5-0 állt az eredményjelzőn. Az Osasuna azért az utolsó fél órában két gólt tudott szerezni, sőt még egy tizenegyest is kihagytak.

Ronaldo a 66. percben hagyta el pályát, szerdán a Sporting elleni BL-meccsen szinte biztos, hogy megint kezdő lesz. A portugált Karim Benzema váltotta, aki kétszer is a kapufát találta el.

Eredmény – La Liga, 3. forduló

Real Madrid – Osasuna 5-2 (3-0)
Gólszerző: Ronaldo (6.), Danilo (40.), Ramos (45+1.), Pepe (56.), Modric (62.) ill. O. Riera (64.), D. García (78.)
Kiállítva: Bonnin (79.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik