Sport

Rögtön egy thrillerbe illő meccsel indult az NFL-szezon

Magyar idő szerint pénteken hajnalban elkezdődött az NFL alapszakasza, a címvédő Denver Broncos fogadta döntőbeli ellenfelét, a Carolina Pantherst. Ebben a meccsben minden volt, ami miatt sokan szeretik ezt a sportot.

A Carolina szerzett vezetést, erre viszonylag gyorsan jött a hazai válasz, Cam Newtonék azonban egy újabb TD-vel, majd egy mezőnygóllal elléptek 17-10-re már a nagyszünet előtt. Mivel a harmadik negyedben nem született pont, tízpontos előnnyel vágtak bele a negyedik negyedbe is.

Tíz másodpercbe telt, hogy a záró játékrészben touchdownt érjen el a Denver, egy újabb TD-vel pedig már a vezetést is átvették. Gano ezután értékesített egy 36 yardos mezőnygólt, amivel 21-20-ra felzárkózott a Panthers. A végén a vendégek rúgójátékosa még próbálkozott 50 yardról, de a kapu mellé lőtt, a címvédő sikerével indult a szezon.

Peyton Manning utódja, Trevor Siemian 26 átadásából 18 sikeres volt, összesen 178 yardig jutott. Rgy TD-passza volt. A túloldalon Newton 33 passzából szintén 18 volt jó. (Fotó: Getty Images/Justin Edmonds)

Eredmény – NFL-alapszakasz

Denver Broncos – Carolina Panthers 21-20 (0-7, 7-10, 0-0, 14-3)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik