Sport

Klicsko október végén vághat vissza Furynek

Október 29-én Manchesterben rendezik a Tyson Fury – Vladimir Klicsko nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzést – számol be a BBC.

A két ökölvívó menedzsmentje közleményben hozta nyilvánosságra a mérkőzés dátumát, melynek tétje a WBA és a WBO nehézsúlyú világbajnoki öve lesz. Az első összecsapást némi meglepetésre Fury nyerte, a visszavágót eredetileg júliusra tervezték, de a brit bunyós sérülés miatt halasztást kért.

A világ erre a nehézsúlyú meccsre várt. Tyson promotereként meggyőződésem, hogy védencem a szurkolói előtt megvédi az övét, és újabb emlékezetes estével ajándékozza meg a brit bokszszurkolókat

-vélekedett Mick Hennessy, a Fury ügyeit képviselő iroda főnöke, a másik oldalról Bernd Bönte, a Klitschko Management Group ügyvezetője azt mondta:

A Klicsko-csapat nagyon örül, hogy Fury halasztása után végre megvan az új dátum. Boldogok vagyunk, hogy a Manchester Arenában lesz a mérkőzés. Ez a világ egyik legjobb arénája, ahol már több nagyszerű összecsapást rendeztek. Tudjuk, hogy Vladimir október 29-én tökéletes állapotban lesz, és nagyon bizakodóak vagyunk, hogy visszaszerzi a nehézsúlyú trónt.

Klicsko a tavaly novemberi mérkőzést megelőzően 11 évig veretlen volt, október 29-én visszavághat a brit fenegyereknek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik