Sport

Lezárják a Várkert rakpartot – többek közt

Nemrég azt írtuk, autósok figyelem, mert az F1 miatt elég gáz hétvége jön. Na, ha ez nem lenne elég, itt egy újabb rendezvény, ami tuti, hogy további fennforgást okoz majd a közlekedésben.

A BKK közleménye szerint szombatról vasárnapra virradó éjjel futóversenyt rendeznek – Night Run – a Várkert Bazár környékén és a Budai alsó rakparton, ezért szombat reggeltől vasárnap reggelig lezárják a Lánchíd utcát és a Várkert rakpartot, valamint szombaton késő este, 21.45 és 22.45 között a Palota utat a Dísz tér és a Váralja utca között.

Közölték: a forgalomkorlátozások miatt a 19-es villamos szombaton egész nap módosított útvonalon, a Szent Lukács Gyógyfürdő megállóhely után a Széll Kálmán téren és a Krisztina körúton át, a Széll Kálmán térig a 17-es, majd az 56A villamos útvonalán éri el a Rudas Gyógyfürdő végállomást.

A 16-os busz pedig szombaton késő este rövidített, a 16A járattal egyező útvonalon, a Széll Kálmán tér és a Dísz tér között jár. Ezért ebben az időszakban a budai Vár közösségi közlekedéssel csak a Széll Kálmán tér felől, vagy 22 óráig a Clark Ádám térről a siklóval érhető el – tették hozzá.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik