Sport

A foci Eb árnyékában brutál erős tornán a vízilabda válogatott

Benedek Tibor csapata csütörtöktől sorrendben Horvátország, Spanyolország és végül a házigazda Montenegró ellen készül a riói olimpiára.

A csapat hétfőn utazott Dubrovnikba, ahol négy közös edzést hajtottak végig a fiúk a házigazda horvátokkal – számolt be a waterpolo.hu.

Utána irány a közeli Montenegró. Benedek Tibor csapata és a stáb a portugálok elleni utolsó csoportmeccsünket (3-3) már Herceg Noviban nézte meg (természetesen nagy volt az öröm). Merthogy csütörtöktől szombatig a Herceg Novi csodás, tengerbe épített nyitott uszodájában száll vízbe a magyar férfi vízilabda-válogatott.

waterpolo.hu
Forrás: waterpolo.hu

Montenegróban komolyak az ellenfelek: az olimpiai bajnok, vb-ezüstérmes horvátok, az Eb-ezüstérmes montenegróiak és a mindig veszélyes spanyolok várnak ránk.

Vízilabda, a montenegrói torna programja:

Június 23., csütörtök:

Magyarország-Horvátország 19.15
Montenegró-Spanyolország 21.00

Június 24., péntek:

Magyarország-Spanyolország 19.15
Montenegró-Horvátország 21.00

Június 25., szombat:

Horvátország-Spanyolország 19.15
Montenegró-Magyarország 21.00

A férfiválogatott 19-es olimpiai kerete

Kapusok: Bisztritsányi Dávid (OSC), Decker Attila (Szolnok), Nagy Viktor (Szolnok)

Mezőnyjátékosok: Bátori Bence (OSC), Bedő Krisztián (Eger), Decker Ádám (OSC), Erdélyi Balázs (Eger), Gór-Nagy Miklós (OSC), Hárai Balázs (Eger), Hosnyánszky Norbert (Eger), Kis Gábor (Szolnok), Madaras Norbert (Szolnok), Manhercz Krisztián (Szeged), Szivós Márton (Eger), Tóth Márton (Ferencváros), Varga Dániel (Szolnok), Varga Dénes (Szolnok), Vámos Márton (Szolnok), Zalánki Gergő (Eger)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik