Sport

Hosszabbított a Fehérvár kulcsjátékosa

Andrew Sarauer (andrew sarauer)
Andrew Sarauer (andrew sarauer)

A Fehérvár AV 19 hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződést hosszabbított Andrew Sarauerrel.

A magyar válogatott játékos így már a negyedik szezonját kezdi meg a csapatnál.

Azért döntöttem a hosszabbítás mellett, mert úgy érzem, a csapat jövőre még magasabb szintre léphet. A cél természetesen a lehető legjobb eredményt elérni a bajnokságban, ennek első lépéseként pedig be kell jutnunk a playoffba és ott az eddigieknél tovább kell lépnünk. Mérlegeltem a lehetőségeimet, de nagyon szeretek Magyarországon játszani a fanatikusaink előtt

-nyilatkozta a 31 éves játékos, aki 2013 óta játszik az együttesnél, már az első szezonjában a csapat legeredményesebb játékosa lett.

Sarauer a 2015/2016-os szezonban több sérüléssel is bajlódott, ezzel kapcsolatban is megosztotta gondolatait:

A tavalyi szezon nem sikerült a legjobban a sérülések miatt. Az első két Székesfehérváron töltött szezonomban minden mérkőzésen jégre léptem. Nehéz volt kívülről nézni a srácokat a lelátóról. A sérülések sajnos a sport velejárói, de játékosként arra kell törekedni, hogy visszatéréskor száz százalékos állapotban legyek. Szerencsére a panaszaim a múlté, a világbajnokság után két hetet pihentem, most pedig azon dolgozom, hogy a lehető legjobb állapotban legyek augusztusra.

A csatár a 2015-ös krakkói Divízió I/A világbajnokságon a torna All Star csapatába is bekerült, idén tagja volt az elit-világbajnokságon szereplő válogatottnak.

Korábban Sofron István és Sagert Kalvin leigazolását jelentette be a székesfehérvári csapat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik