Sport

Sok őrült kosarat láttunk már, de ez mindent visz

Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján lejátszott New York Knicks-Sacramento Kings mérkőzés második negyedében egészen elképesztő kosár született. A végén járt már a támadóidő, amikor egy rossz passz után Quincey Acey-nek kellett megmentenie a labdát, valahogy még ki tudta osztani a zsugát Darren Collisonnak, ő pedig egyből rá is emelte a dobást. A labda végül a gyűrűbe hullott, három pontot ért. A Sacramento végül 88-80-ra nyert.

A 40 pontos Dirk Nowitzki vezetésével nyert a Dallas Mavericks hosszabbítás után otthon a Portland ellen az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.

A német sztár a negyedik – Michael Jordan, Kareem Abdul-Jabbar és Karl Malone után – az NBA történetében, aki 37 évesen vagy idősebben legalább 40 pontot szerzett egy meccsen.  

Nem csak a New Orleans Pelicans, hanem az amerikai válogatott számára is rossz hír, hogy Anthony Davis sérült térdét műteni kell. Kihagyja a szezon további részét és az olimpiai szereplése is veszélybe került.

Eredmények – NBA, alapszakasz

Dallas Mavericks-Portland Trail Blazers 132-120 – hosszabbítás után
Toronto Raptors-Orlando Magic – 105-100
New Orleans Pelicans-Los Angeles Clippers 109-105
Philadelphia 76ers-Boston Celtics 105-120
Milwaukee Bucks-Utah Jazz 85-94
New York Knicks-Sacramento Kings 80-88

Ajánlott videó

Olvasói sztorik